Klimaatdoelstellingen bedrijven: er is meer mogelijk dan ondernemers denken

Volgens de jongste Innovatie Monitor denkt bijna één op de vier Nederlandse bedrijven niet in staat te zijn om in 2050 klimaatneutraal te werken, zoals in het klimaatakkoord is afgesproken. Met de huidige (subsidie)maatregelen kunnen ook deze bedrijven veel bereiken en hoeven ze niet langer te wachten met maatregelen qua besparingen en duurzame energie-opwekking middels zonnepanelen. 

Door de steeds verder stijgende energielasten is het inmiddels ook al zonder subsidie rendabel om nu te investeren in zonnepanelen! Ondanks de huidige compensatie die de overheid voor 2022 geeft op de energiebelasting voor bedrijven ter compensatie van de hogere energierekeningen blijft de investering in zonnepanelen nog steeds interessant.

Extra rendement met subsidie

Wie slim is, benut daarbij een van de subsidieregelingen die voorhanden zijn. Dat maakt de investering in een PV-installatie nog zekerder. 

Hoe dan? Vraag de adviseurs van Zonnegilde welke mogelijkheden er zijn en mail naar advies@zonnegilde.nl.

Waarom Zonnegilde?

Deel dit bericht

Bent u ook benieuwd hoe u meer winst kunt behalen door te investeren in zonne-energie?

Zonnegilde helpt bedrijven, organisaties en instellingen met het aanvragen van subsidies en projecten op het gebied van zonne-energie: van advies tot uitvoering en nazorg. Alle oplossingen zijn kwalitatief hoogstaand en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een afspraak met één van onze adviseurs? Neem contact op via  advies@zonnegilde.nl of 038-7730070.

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie