Zonnegilde, de partner
voor duurzame energie

Samen voor energiebesparing

We zien een overheid die zich meer en meer bewust is geworden van duurzaamheid en milieu. We zien dat fossiele energie niet de oplossing is voor de toekomst. De verschuiving van het gebruik van energiebronnen zorgt voor een andere mindset, een andere bewustwording van hoe we omgaan met ons milieu en wat ieders verantwoordelijkheid hierin is. We zien kansen voor ondernemers, ondernemingen, beleggers en pandeigenaren om gebruik te maken van de veranderende wet- en regelgeving van de overheid.

Daarom Zonnegilde

Direct contact?

Onze visie

Durven innoveren met energie is de sleutel voor ons bestaansrecht nu en in de toekomst. Door een stijgende vraag naar energie zal ook de vraag naar opslag van duurzame energie toenemen. Het verduurzamen van Nederland doen we onder andere met behulp van alle door de overheid beschikbaar gestelde middelen, waaronder de SDE+ subsidieregeling. Wij geloven in een toekomst waar energie niet vervuilend is en toegankelijk voor iedereen. Een langdurig partnerschap met onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel technisch als financieel uw verdienmodel van zonnepanelen inzichtelijk wordt.

Onze missie

Zonnegilde B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werk- en leefomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord hierop.

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. 

Benieuwd hoe wij werken? Download hier ons stappenplan.

Laat de zon voor u werken!

Benieuwd hoe u de zon voor u kan laten werken aan een prima rendement? Wilt u weten hoe Zonnegilde dat voor u regelt? Bel dan vandaag nog met een van onze adviseurs:

Gerard de Ruiter

Algemeen directeur

Wendy Jager

Directiesecretaresse

Jolande Upper

Adviseur SDE

Richard Bottenberg

bedrijfsleider / contactpersoon woningbouw

Sabiene Hellendoorn-Weever

Administratief Medewerker

Gerard de Ruiter

Algemeen directeur

Wendy Jager

Directiesecretaresse

Jolande Upper

Adviseur SDE

Richard Bottenberg

bedrijfsleider / contactpersoon woningbouw

Sabiene Hellendoorn-Weever

Administratief Medewerker

Recent nieuws van Zonnegilde

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie