Zonnegilde, de partner
voor duurzame energie

Samen voor energiebesparing

Het Zonnegilde team bestaat uit 85 gemotiveerde experts. Iedere dag staat ons team klaar om klanten een duurzame en slimme oplossing te bieden. Wij verzorgen het gehele proces van advies tot subsidie en technische realisatie. Zo verdienen onze klanten moeiteloos geld met de zon en werken we samen aan de verduurzaming van Nederland.

Daarom Zonnegilde

Direct contact?

Onze visie

Durven innoveren met energie is de sleutel voor ons bestaansrecht nu en in de toekomst. Door een stijgende vraag naar energie zal ook de vraag naar opslag van duurzame energie toenemen.

Het verduurzamen van Nederland doen we onder andere met behulp van alle door de overheid beschikbaar gestelde middelen, waaronder de SDE+ subsidieregeling. Wij geloven in een toekomst waar energie schoon en toegankelijk voor iedereen is. Een langdurig partnerschap met onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Wij zorgen ervoor dat zowel technisch als financieel uw verdienmodel van zonnepanelen inzichtelijk wordt.

Onze missie

Zonnegilde B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zakelijke zonnepanelen-projecten voor eindgebruikers, (semi)overheid en aannemers. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werk- en leefomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord hierop.

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. 

Benieuwd hoe wij werken? Download hier ons stappenplan.

Laat de zon voor u werken!

Benieuwd hoe u de zon voor u kan laten werken aan een prima rendement?
Wilt u weten hoe Zonnegilde dat voor u regelt? Bel dan vandaag nog met een van onze adviseurs:

gerard-de-ruiter
Gerard de Ruiter
Algemeen directeur
richard-bottenberg
Richard Bottenberg
Bedrijfsleider / contactpersoon woningbouw
jolande-upper
Jolande Upper
Adviseur SDE
wilco-vloedgraven
Wilco Vloedgraven
Accountmanager
sabiene-weever
Sabiene Hellendoorn-Weever
Administratief Medewerker

Recent nieuws van Zonnegilde

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Pinksteren:

Op Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot dinsdag 21 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

Hemelvaart:

Op Hemelvaartsdag en de daaropvolgende vrijdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 13 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.