Contact

Contactgegevens

Openingstijden

Voor een bezoek graag eerst een afspraak maken via advies@zonnegilde.nl of via het contactformulier.

Ma t/m Do 08.30 – 17.00 uur
Vr 08.30 – 16.30 uur

Vragen?

Geen vraag is te gek!

Kijk ook eens op de Kenniscenter-pagina. Mogelijk staat daar het antwoord op uw vraag. Komt u er niet uit? Stuur ons dan via onderstaand formulier een bericht. U krijgt z.s.m. persoonlijk antwoord.

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zomer 2024:

Onze zomervakantie is begonnen! We genieten van onze vakantie tot en met vrijdag 16 augustus. 🌞

Voor zeer dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 19 augustus, is Zonnegilde Facility bereikbaar via e-mail facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

We maken van deze tijd gebruik om lekker op te laden. 💪🔋 We kijken ernaar uit om na de vakantie weer met volle energie aan de slag te gaan met duurzame en innovatieve zonne-energieoplossingen.

We wensen iedereen een prachtige zomer toe!

Pinksteren:

Op Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot dinsdag 21 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

Hemelvaart:

Op Hemelvaartsdag en de daaropvolgende vrijdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 13 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.