Extra nieuwsbrief

“Nu of nooit: benut de laatste kans op gunstige SDE+”

In deze extra nieuwsbrief leest u hoe u de laatste kans kunt benutten om te profiteren van de subsidie SDE+. Onze tip: kom snel in actie! en we nodigen u van harte uit om te komen netwerken op De Netwerkvloer op 5 november. Bent u van de partij?

Veel leesplezier!

Denkt u al langer over zonnepanelen op het dak van uw bedrijf, maar is het er nog niet van gekomen? Nú is het moment!

Schrijf u in op de laatste aanvraagronde van SDE+. Deze subsidie beloont bedrijven die investeren in groene stroom: de meerprijs van zonne-energie ten opzichte van grijze stroom wordt gecompenseerd. Uw kosten gaan dus niet omhoog, maar u verlaagt wel meteen uw CO2-uitstoot!

Deze najaarsronde is uw laatste kans om met de huidige (gunstige) voorwaarden deel te nemen aan de regeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.  U moet wel snel zijn: de inschrijving start aanstaande dinsdag (29 oktober) en loopt – in drie fases – tot 14 november.

Zonnegilde regelt alles: snel en eenvoudig

Eerlijk is eerlijk: de tijd dringt. Maar u kunt nog in aanmerking komend om aan deze laatste ronde mee te doen. Maak daarom snel een afspraak met een van onze adviseurs om uw wensen te bespreken. Aan het eind van het gesprek kunnen we direct de aanvraag in gang zetten. Met hulp van Zonnegilde is de procedure namelijk snel een eenvoudig. Wij regelen alles voor u.

We kunnen de voordelen en mogelijkheden ook bespreken tijdens De Netwerkvloer op 5 november. Laat ons dan vooraf weten dat u interesse heeft in SDE+, dan  plannen we een gesprek met een van onze adviseurs voor u in. De aanvraag is dan nog vóór de deadline bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die de subsidieregeling uitvoert.

Waarom wilt u deze kans niet laten lopen?

SDE+ stopt; de nieuwe regeling is minder gunstig
Snel resultaat door lagere CO2-uitstoot
Inschrijving start op 29 oktober
Vrijblijvend en kosteloos gesprek
Duidelijkheid over de haalbaarheid
Zonnegilde regelt de aanvraag (zodat die nog op tijd kan worden ingediend)
We helpen u graag bij de aanvraag. Plan vandaag nog een afspraak in via  deze link of bel direct (038) 773 00 70.

Wilt u onze gast zijn bij De Netwerkvloer?

Op 5 november zijn wij deelnemer aan dit zakelijke en gezellige evenement in Enschede. We mogen een aantal van onze relaties uitnodigen voor deze bijzondere bijeenkomst in De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.

Op de eerste plaats vinden we het prettig om u die middag te zien en te spreken. We geven u hiermee ook graag de gelegenheid om in een sportief-zakelijke omgeving andere ondernemers te ontmoeten. Wie weet hoeveel nieuwe relaties en klanten u eraan overhoudt!

Tussen 13.30 en 17.30 uur bent u op 5 november van harte welkom in De Grolsch Veste. Klik  hier en maak gebruik van uw unieke code: 1557DGZP9.

Nieuwe collega’s

De populariteit van zonne-energie blijft toenemen. Heel logisch, vinden wij. Net zo logisch als dat steeds meer bedrijven Zonnegilde inschakelen bij de aanschaf van een PV-systeem. Het aangename gevolg is dat we groeien – en ons team ook!

Op 1 september zijn weer twee nieuwe collega’s begonnen. Vincent Vogelaar is ons komen versterken als planner/projectondersteuner op de afdeling Service en Onderhoud en Siyamak Norouz-Nasseri als engineer/tekenaar op de afdeling Werkvoorbereiding. Op 1 oktober start Richard Bottenberg als bedrijfsleider (ter ondersteuning van de directie).

We kunnen nog meer versterking gebruiken! Kijk  hier voor de actuele vacatures.

Waarom Zonnegilde?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Bent u ook benieuwd hoe u meer winst kunt behalen door te investeren in zonne-energie?

Zonnegilde helpt bedrijven, organisaties en instellingen met het aanvragen van subsidies en projecten op het gebied van zonne-energie: van advies tot uitvoering en nazorg. Alle oplossingen zijn kwalitatief hoogstaand en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een afspraak met één van onze adviseurs? Neem contact op via  advies@zonnegilde.nl of 038-7730070.

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie