Zonneparken

Vertrouw op onze ervaring

Een zonnepark realiseren vraagt om specifieke expertise en ervaring. Bij Zonnegilde bent u aan het juiste adres. Door heel Nederland hebben we inmiddels grondgebonden zonneparken gerealiseerd. We verzorgen het gehele traject: van ontwikkelen tot realisatie en beheer en onderhoud. Zo verzekert u zich voor jaren van een betrouwbaar werkend zonnepark en een constante opbrengst. Naast eigen ontwikkeling realiseren we ook zonneparken voor (lokale) initiatieven als EPC-partner.
Wilt u weten hoeveel uw grond kan opleveren met een zonnepark? Wij rekenen het voor u uit!

Direct contact?

Steeds meer zonneparken in Nederland

Er komen steeds meer zonneparken in Nederland. Ze dragen bij aan de doelstelling van het Klimaatakkoord om het aandeel hernieuwbare energie te laten groeien.

Een zonnepark aanleggen kan bijna overal. De belangrijkste voorwaarde is dat er voldoende ruimte is. Afhankelijk van de ondergrond bouwen we een passende constructie. Daarop worden de zonnepanelen geplaatst, rekening houdend met de meest gunstige opbrengst.

Zonnepark aanleggen: ook iets voor u!

Steeds meer partijen ontdekken de mogelijkheden en voordelen van zonneparken. Maar er komt veel bij kijken. Dus wilt u een ervaren en betrouwbare partner. Zonnegilde werkt onder meer voor bedrijven, vastgoedontwikkelaars, grondeigenaren en (semi)overheden. Zij kiezen voor Zonnegilde om de kwaliteit van onze producten en de montage en voor een hoog niveau van aanvullende dienstverlening.

Als Zonnegilde kunnen we de ontwikkeling, engineering, de aanvraag van de omgevingsvergunning en de subsidieaanvraag verzorgen voor een zonnepark. De realisatie, het beheer en onderhoud doen we in eigen beheer. Zo hebben we de kwaliteit onder controle voor een goede exploitatie.

Recente projecten in zonneparken

Project Zonnegilde - RWZI Zwolle

Zonneparken

RWZI, Zwolle

geplaatste zonnepanelen
2100
Wp vermogen installatie
955000
Zonnepanelen project Boven-Leeuwen

Zonneparken

OKEnergie Boven-Leeuwen

geplaatste zonnepanelen
1.648
Wp vermogen installatie
741.600
RWZI Kampen 2.268 zonnepanelen

Zonneparken

RWZI Kampen

geplaatste zonnepanelen
2268
Wp vermogen installatie
1032000

Wilt u weten hoeveel een zonnepark voor u kan opleveren?

We rekenen het graag voor u uit.

Plan een afspraak en ontdek de mogelijkheden van uw zonnepark!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zonnegilde berekening

Doe de Quickscan!

Ontdek hoe rendabel zonnepanelen voor uw bedrijfspand zijn.

Ja, ik wil gratis een berekening op maat:

Zomer 2024:

Onze zomervakantie is begonnen! We genieten van onze vakantie tot en met vrijdag 16 augustus. 🌞

Voor zeer dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 19 augustus, is Zonnegilde Facility bereikbaar via e-mail facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

We maken van deze tijd gebruik om lekker op te laden. 💪🔋 We kijken ernaar uit om na de vakantie weer met volle energie aan de slag te gaan met duurzame en innovatieve zonne-energieoplossingen.

We wensen iedereen een prachtige zomer toe!

Pinksteren:

Op Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot dinsdag 21 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

Hemelvaart:

Op Hemelvaartsdag en de daaropvolgende vrijdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 13 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.