Zonneparken

Vertrouw op onze ervaring

Een zonnepark realiseren vraagt om specifieke expertise en ervaring. Bij Zonnegilde bent u aan het juiste adres. Door heel Nederland hebben we inmiddels grondgebonden zonneparken gerealiseerd. We verzorgen het gehele traject: van ontwikkelen tot realisatie en beheer en onderhoud. Zo verzekert u zich voor jaren van een betrouwbaar werkend zonnepark en een constante opbrengst. Naast eigen ontwikkeling realiseren we ook zonneparken voor (lokale) initiatieven als EPC-partner.
Wilt u weten hoeveel uw grond kan opleveren met een zonnepark? Wij rekenen het voor u uit!

Direct contact?

Steeds meer zonneparken in Nederland

Er komen steeds meer zonneparken in Nederland. Ze dragen bij aan de doelstelling van het Klimaatakkoord om het aandeel hernieuwbare energie te laten groeien.

Een zonnepark aanleggen kan bijna overal. De belangrijkste voorwaarde is dat er voldoende ruimte is. Afhankelijk van de ondergrond bouwen we een passende constructie. Daarop worden de zonnepanelen geplaatst, rekening houdend met de meest gunstige opbrengst.

Zonnepark aanleggen: ook iets voor u!

Steeds meer partijen ontdekken de mogelijkheden en voordelen van zonneparken. Maar er komt veel bij kijken. Dus wilt u een ervaren en betrouwbare partner. Zonnegilde werkt onder meer voor bedrijven, vastgoedontwikkelaars, grondeigenaren en (semi)overheden. Zij kiezen voor Zonnegilde om de kwaliteit van onze producten en de montage en voor een hoog niveau van aanvullende dienstverlening.

Als Zonnegilde kunnen we de ontwikkeling, engineering, de aanvraag van de omgevingsvergunning en de subsidieaanvraag verzorgen voor een zonnepark. De realisatie, het beheer en onderhoud doen we in eigen beheer. Zo hebben we de kwaliteit onder controle voor een goede exploitatie.

Recente projecten in zonneparken

Project Zonnegilde - RWZI Zwolle

Zonneparken

RWZI, Zwolle

2100
geplaatste zonnepanelen
955000
Wp vermogen installatie
Zonnepark Hagedoornweg IJsselmuiden in aanbouw

In ontwikkeling

Zonnepark Hagedoornweg IJsselmuiden

Zonnepanelen project Boven-Leeuwen

Zonneparken

OKEnergie Boven-Leeuwen

1.648
geplaatste zonnepanelen
741.600
Wp vermogen installatie

Grond verhuren voor zonnepanelen

Bent u grondeigenaar, maar wilt u niet zelf investeren in een zonnepark? Wellicht is grond verhuren voor zonnepanelen dan een interessant alternatief. Afhankelijk van uw locatie en de grootte daarvan kunt u rekenen op een aantrekkelijke vergoeding voor de verhuur van uw gronden.

Wilt u weten hoeveel een zonnepark voor u kan opleveren?

We rekenen het graag voor u uit.

Plan een afspraak en ontdek de mogelijkheden van uw zonnepark!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zonnegilde berekening

Doe de Quickscan!

Ontdek hoe rendabel zonnepanelen voor uw bedrijfspand zijn.

Ja, ik wil gratis een berekening op maat: