Zonneparken

Vertrouw op onze ervaring

Een zonnepark realiseren vraagt om specifieke expertise en ervaring. Bij Zonnegilde bent u aan het juiste adres. Door heel Nederland hebben we inmiddels grondgebonden zonneparken gerealiseerd. We verzorgen het gehele traject: van ontwikkelen tot realisatie en beheer en onderhoud. Zo verzekert u zich voor jaren van een betrouwbaar werkend zonnepark en een constante opbrengst. Naast eigen ontwikkeling realiseren we ook zonneparken voor (lokale) initiatieven als EPC-partner.
Wilt u weten hoeveel uw grond kan opleveren met een zonnepark? Wij rekenen het voor u uit!

Direct contact?

Steeds meer zonneparken in Nederland

Er komen steeds meer zonneparken in Nederland. Ze dragen bij aan de doelstelling van het Klimaatakkoord om het aandeel hernieuwbare energie te laten groeien.

Een zonnepark aanleggen kan bijna overal. De belangrijkste voorwaarde is dat er voldoende ruimte is. Afhankelijk van de ondergrond bouwen we een passende constructie. Daarop worden de zonnepanelen geplaatst, rekening houdend met de meest gunstige opbrengst.

Zonnepark aanleggen: ook iets voor u!

Steeds meer partijen ontdekken de mogelijkheden en voordelen van zonneparken. Maar er komt veel bij kijken. Dus wilt u een ervaren en betrouwbare partner. Zonnegilde werkt onder meer voor bedrijven, vastgoedontwikkelaars, grondeigenaren en (semi)overheden. Zij kiezen voor Zonnegilde om de kwaliteit van onze producten en de montage en voor een hoog niveau van aanvullende dienstverlening.

Als Zonnegilde kunnen we de ontwikkeling, engineering, de aanvraag van de omgevingsvergunning en de subsidieaanvraag verzorgen voor een zonnepark. De realisatie, het beheer en onderhoud doen we in eigen beheer. Zo hebben we de kwaliteit onder controle voor een goede exploitatie.

Recente projecten in zonneparken

Project Zonnegilde - RWZI Zwolle

Zonneparken

RWZI, Zwolle

2100
geplaatste zonnepanelen
955000
Wp vermogen installatie
Zonnepanelen project Boven-Leeuwen

Zonneparken

OKEnergie Boven-Leeuwen

1.648
geplaatste zonnepanelen
741.600
Wp vermogen installatie
RWZI Kampen 2.268 zonnepanelen

Zonneparken

RWZI Kampen

2268
geplaatste zonnepanelen
1032000
Wp vermogen installatie

Wilt u weten hoeveel een zonnepark voor u kan opleveren?

We rekenen het graag voor u uit.

Plan een afspraak en ontdek de mogelijkheden van uw zonnepark!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zonnegilde berekening

Doe de Quickscan!

Ontdek hoe rendabel zonnepanelen voor uw bedrijfspand zijn.

Ja, ik wil gratis een berekening op maat: