Suplacon, Emmeloord

Suplacon, Emmeloord

588

geplaatste panelen

241.080

Wp vermogen installatie

Over het project

Over het project

Zonnegilde heeft een PV-installatie met 588 hoogwaardige zonnepanelen geïnstalleerd bij Suplacon. Met een totaal vermogen van 241.080 WP zal deze PV-installatie een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie genereren, waardoor Suplacon flink kan bezuinigen op de energiekosten en tegelijkertijd een positieve impact heeft op het milieu.

Over Suplacon

Suplacon, gevestigd in Emmeloord, is een vooraanstaand bedrijf dat al ruim 45 jaar gespecialiseerd is in de toelevering van plaatwerkproducten en metaalconstructies. bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Als erkend leider in de industrie begrijpt Suplacon het belang van verantwoord ondernemen en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Voordelen:

•Vermindering van de ecologische voetafdruk van Suplacon
•Aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn
•Positieve bijdrage aan milieubewustzijn en duurzaamheid

We kijken ernaar uit om nog vele succesvolle projecten te realiseren en bij te dragen aan de transitie naar een meer duurzame samenleving.

Impressie

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zomer 2024:

Onze zomervakantie is begonnen! We genieten van onze vakantie tot en met vrijdag 16 augustus. 🌞

Voor zeer dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 19 augustus, is Zonnegilde Facility bereikbaar via e-mail facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

We maken van deze tijd gebruik om lekker op te laden. 💪🔋 We kijken ernaar uit om na de vakantie weer met volle energie aan de slag te gaan met duurzame en innovatieve zonne-energieoplossingen.

We wensen iedereen een prachtige zomer toe!

Pinksteren:

Op Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot dinsdag 21 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.

Hemelvaart:

Op Hemelvaartsdag en de daaropvolgende vrijdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot maandag 13 mei, is ons Facility-team bereikbaar via e-mail op facility@zonnegilde.nl of telefonisch op 038-8200421.