Oegema Transport, Geleen

Oegema Transport

1276

geplaatste panelen

574200

Wp vermogen installatie

Over het project

Oegema Transport Geleen is een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van goederen door heel Europa. Het bedrijf is gevestigd in Geleen, Nederland en is onderdeel van de Oegema Transportgroep, een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de transportbranche. Naast transport biedt Oegema Transport Geleen ook warehousing en distributie aan. Het bedrijf heeft een warehouse van meer dan 10.000 vierkante meter waar klanten hun goederen kunnen opslaan en gebruik kunnen maken van de distributiediensten van het bedrijf om hun goederen naar verschillende locaties te verzenden. Klanttevredenheid staat bij Oegema Transport Geleen hoog in het vaandel en het bedrijf streeft ernaar om altijd de beste service te bieden. Met hun uitgebreide ervaring en kennis van de transportbranche, is Oegema Transport Geleen een betrouwbare partner voor al uw transportbehoeften.

Oegema Transport Geleen hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft daarom geïnvesteerd in een modern wagenpark met energiezuinige voertuigen en motoren die voldoen aan de strengste emissienormen. Ook hebben ze geïnvesteerd in een installatie met zonnepanelen.

Zonnegilde heeft 1.276 zakelijke zonnepanelen geplaatst op het dak van het bedrijfspand in Geelen. Deze installatie zal jaarlijks 519.594 kWh opbrengen. Dit is genoeg om 148 huishoudens van elektriciteit te voorzien. Deze grote installatie bespaart ook nog eens 244.209 kg aan CO2 per jaar. Dit is evenveel als de CO2 besparing wanneer er 56 auto’s van de weg worden gehaald.

Wilt u ook net als Oegema Transport CO2 besparen door middel van de aanschaf van zakelijke zonnepanelen? Onze adviseurs zoeken graag samen met u naar een passende oplossing om samen aan een duurzame toekomst te werken.

Impressie

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie