Landstede (Westeinde) Harderwijk

Bespaarde geld vloeit weer terug in het onderwijs

Scholengemeenschap Landstede wil leerlingen bewust maken van duurzame energie

1460

geplaatste panelen

387000

Wp vermogen installatie

341000

kWh opbrengst per jaar

Over het project

Uitdaging

Door de energiekosten van de scholen te reduceren is de scholengemeenschap in staat om het geld dat vrij komt weer te investeren in de studenten. Met dit project wil Landstede een voorbeeldfunctie innemen voor zijn studenten en bewustwording creëren op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Oplossing

Met behulp van de SDE regeling en een financiële bijdrage van het Energiefonds Overijssel kan Landstede Groep twaalf schoolgebouwen voorzien van 10.740 zonnepanelen. De daken van de gebouwen worden waar nodig constructief aangepast en krijgen eventueel een netwerkverzwaring.

Voordeel

Met de voorbeeldfunctie die Landstede Groep vervult kunnen ze studenten bewust laten nadenken over verduurzaming en milieu. Dankzij de kosten die de scholengemeenschap bespaart komt er meer geld vrij voor het inrichten van meer faciliteiten voor de studenten.

Impressie

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zomersluiting:

Bij Zonnegilde B.V. genieten wij van maandag 25 juli tot en met vrijdag 12 augustus van de zomervakantie. Voor eventuele storingen kunt u 24/7 terecht bij Zonnegilde Facility per mail: facility@zonnegilde.nl.

Na de zomervakantie is het nog steeds mogelijk om de SDE++ subsidie aan te vragen. Uiteraard staan wij dan voor jullie klaar om de aanvraag te regelen. Een mooie zomer gewenst!