Internationaal Transportbedrijf De Vries

352

geplaatste panelen

132000

Wp vermogen installatie

Over het project

Internationaal Transportbedrijf De Vries is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt op het gebied van transport en opslag. Ze bieden klanten efficiënte, effectieve, duurzame en concurrerende transportoplossingen aan. Hun missie is dan ook om duurzame relaties met klanten op te bouwen door transportoplossingen te bieden die resulteren in een betere concurrentiepositie voor de klanten.

Tijdens dit project zijn er 352 zakelijke zonnepanelen op het bedrijfspand geplaatst. Dit zonnedak levert 132.000 Wp aan vermogen op, dat zal worden gebruikt om de activiteiten van het bedrijf van stroom te voorzien. De installatie van deze zakelijke zonnepanelen maakt deel uit van de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Door de plaatsing van de zonnepanelen kan Transportbedrijf de Vries zijn eigen elektriciteit opwekken en zijn energiekosten verlagen. Het project zal het bedrijf naar verwachting jaarlijks 125.682 kWh opleveren. Hiermee zal het bedrijf energiekosten besparen. De Vries wordt hierdoor minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en zal minder energie hoeven te kopen bij een energieleverancier. Bovendien zal het ook helpen de CO2-uitstoot met 72.895 kg per jaar te verminderen. Dit is omgerekend de CO2 opname van 2.916 bomen.

Dit project is een voorbeeld van hoe bedrijven stappen kunnen zetten in de richting van duurzaamheid en hun milieu-impact kunnen verminderen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Het laat zien dat investeren in hernieuwbare energiebronnen voordelig kan zijn voor zowel bedrijven als het milieu. Wilt u ook zakelijke zonnepanelenaanschaffen, waarmee u net als Transportbedrijf de Vries 72.895 kg of meer aan co2 bespaart? Neem dan contact op met een van de adviseurs van Zonnegilde B.V. om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Impressie

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie