“Ik functioneer beter in een mannenomgeving”

“Ik functioneer beter in een mannenomgeving dan in een kippenhok vol vrouwen.” Marrichje Minkema voelt zich prima thuis bij Zonnegilde. “Mannen zijn directer en houden op met zeuren nadat een kwestie is uitgesproken.”

Marrichje is projectleider/werkvoorbereider. “Mannen zijn vaak verbaasd dat ik zo’n functie uitvoer én dat ik ze ook nog iets over de techniek kan vertellen.”

Wat haar onder meer aan Zonnegilde bevalt is dat het een laagdrempelig bedrijf, is. “Met mooie projecten en een enthousiast team.” Ze ziet nog veel kansen voor het bedrijf: “Dan denk ik aan andere mogelijkheden om Nederland energieneutraal te maken. Mijn advies aan de directie zou zijn: richt je niet alleen op zonnepanelen.”

Dromen van reizen

Marrichje woont in Hoogersmilde. In haar vrije tijd trekt ze er het liefst op uit met de kinderen. “Uit eten gaan of een terrasje pakken, vind ik ook leuk. Ondertussen heb ik het sporten weer een beetje opgepakt om summerproof de zomer in te gaan.”

Als kind droomde ze ervan later veel mooie reizen te maken. “Helaas werd er toen niet bij verteld dat je daarvoor ook veel moet werken en dus weinig vakantiedagen overhoudt per jaar. Van dat vele reizen is tot nu toe dus weinig gekomen.”

Op de vraag waarvoor ze wakker gemaakt kan worden, antwoordt Marrichje: “Mijn slaap is mij heilig, dus laat mij alsjeblieft slapen…  Nou, als het écht moet, dan mag je me wakker maken voor een mooie vakantie naar een warm en zonnig land.”

Waarom Zonnegilde?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Bent u ook benieuwd hoe u meer winst kunt behalen door te investeren in zonne-energie?

Zonnegilde helpt bedrijven, organisaties en instellingen met het aanvragen van subsidies en projecten op het gebied van zonne-energie: van advies tot uitvoering en nazorg. Alle oplossingen zijn kwalitatief hoogstaand en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een afspraak met één van onze adviseurs? Neem contact op via  advies@zonnegilde.nl of 038-7730070.

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie