Zonnegilde Facility: jarenlang plezier van uw zonnepanelen

Met zonnepanelen investeert u in de toekomst. Met goed beheer en onderhoud behouden zonnepanelen hun waarde en een hoog rendement. Daarop is de installatie ontworpen en gebouwd, en daar zorgen we graag nog jaren voor. Zonnegilde Facility biedt daarom een service- en onderhoudsovereenkomst op maat. Wij geven daarbij de garantie voor een optimale werking en opbrengst van uw installatie. Naast een hogere opbrengst betekent dit behoud van de levensduur.

Zekerheid voor jaren

Ook na de succesvolle installatie van uw zonnepanelen zijn we u graag van dienst. Met een service- en onderhoudsovereenkomst heeft u zekerheid voor jaren. Geen zorgen en geen onverwachte kosten. Onderdeel van onze service is een jaarlijkse inspectie. Daarnaast monitoren we de installatie op afstand. Zo ontdekken en voorkomen we tijdig eventuele schade of storingen. Een acute storing lossen we binnen de afgesproken reactietermijn op.

De service- en onderhoudsovereenkomst

Met een service- en onderhoudsovereenkomst van Zonnegilde Facility weet u zeker dat uw zonnepaneleninstallatie jarenlang optimaal functioneert. Dat betekent:

Zonnegilde garantie

Op de zonnepaneleninstallatie geldt standaard een installatiegarantie van 2 jaar. Aansluitend kunt u gebruikmaken van een service- en onderhoudscontract. In dat geval krijgt u een prestatiegarantie (performance) voor de duur van het service- en onderhoudscontact.

Tip: Zorg er altijd voor dat uw PV-installatie verzekerd is!

Wilt u meer weten?

Onze servicedesk is op werkdagen rechtstreeks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur:

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie