Bouwvak vakantieperiode

Wij wensen iedereen een heel fijne en vooral veilige en gezonde vakantie!

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 15 augustus gaan wij genieten van de bouwvak-vakantieperiode. Zo’n rare tijd als het afgelopen half jaar zullen we waarschijnlijk nooit meer meemaken. Toch hebben we bij Zonnegilde redelijk door kunnen werken en veel projecten kunnen realiseren.

Wij bedanken onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s. Wij kijken met trots terug op een serie woningbouw- en renovatieprojecten en onze aanbesteding – met maar liefst 16 projecten – van Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Met veel verwachting kijken we uit naar de tender van de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++). We spreken u graag weer na de zomer.

Wij wensen iedereen een heel fijne en vooral veilige en gezonde vakantie!

Voor dringende storingen zijn we bereikbaar via e-mail:  facility@zonnegilde.nl.

 

Waarom Zonnegilde?

Deel dit bericht

Bent u ook benieuwd hoe u meer winst kunt behalen door te investeren in zonne-energie?

Zonnegilde helpt bedrijven, organisaties en instellingen met het aanvragen van subsidies en projecten op het gebied van zonne-energie: van advies tot uitvoering en nazorg. Alle oplossingen zijn kwalitatief hoogstaand en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een afspraak met één van onze adviseurs? Neem contact op via  advies@zonnegilde.nl of 038-7730070.

Blijf op de hoogte!
Ontvang het laatste nieuws over duurzame energie!

Direct naar:

Woningbouw & Renovatie

Woningbouw & Renovatie

Zomersluiting:

Bij Zonnegilde B.V. genieten wij van maandag 25 juli tot en met vrijdag 12 augustus van de zomervakantie. Voor eventuele storingen kunt u 24/7 terecht bij Zonnegilde Facility per mail: facility@zonnegilde.nl.

Na de zomervakantie is het nog steeds mogelijk om de SDE++ subsidie aan te vragen. Uiteraard staan wij dan voor jullie klaar om de aanvraag te regelen. Een mooie zomer gewenst!